Rare week! - Reisverslag uit Denver, Verenigde Staten van Suzanne Maas - WaarBenJij.nu Rare week! - Reisverslag uit Denver, Verenigde Staten van Suzanne Maas - WaarBenJij.nu

Rare week!

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

03 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Denver

Hoi Lieve allemaal!

Hoe is het??? Ik hoop dat het met jullie allemaal net zo goed gaat als met mij! Woehoe de show begint inmiddels aardig in elkaar te vallen (Ja al puzzelstukjes ;) ) Echt tof dat we met veel getalenteerde mensen werken! Pffff als er een aantal gaan zingen…echt kippenvel! Maar dat zullen jullie ook wel krijgen als jullie naar de fantastische show komen kijken ;) Vandaag een repetitie gehad en we gaan in Tucson een enorme reünie doen voor de alumni. (Misschien komen Bastiaan en Tooske ook wel, ja ja ook zij zijn ex-uppies…zoals we ons zelf noemen, hahahaha) Maar echt Jessica is een blind meisje en zit in mijn Cast, zij komt uit Tucson en gaat een stuk zingen met iemand die ook blind is en hij is een alumni. Hij heeft een nummer geschreven over dat hij blind is en dat hij toch alles kan zien, maar dan om zijn manier! Nou PFFFF Kippenvel!! En echt vele meiden stonden met tranen in de ogen! Echt top! Ik verwacht eigenlijk dat we zo’n reactie zullen krijgen in Tucson! Ik vrees alleen dat we het nummer alleen daar doen  maar ja dat zie ik vanzelf wel!

Maar okey woensdag hebben we onze generale en dan moet vrijdag alles 100 % zijn! Spannend! Hahahah we hebben trouwens een soort college gehad over ‘Life in a fishbowl’ en dat wij als cast dus leven in een vissenkom. We kunnen elk moment gefotografeerd worden of gequote (sorry is volgens mij geen bestaand woord, maar jullie weten wat ik bedoel) Duzzzz we moeten voorzichtig zijn met alles wat we zeggen en doen…en dus ook wat ik op deze site zet ;) Geweldig ik denk dat ik later vis wordt!

Na dat we zaterdag klaar waren met wederom een UWP-dagje hadden Netta en ik besloten om even in de stad te blijven, aangezien dit de laatste dag in downtown Denver was. We wisten nog niet precies wat we gingen doen, maar Netta had geregeld dat we met haar Castmate Maria uit Zweden mee konden naar een Baseball game! COOL!!! Als je ooit de kans krijgt! (en ja alle knappe amerikanen die je altijd in de films ziet zitten dus daar! Gweledig!) Maar buiten dat wat het gewoon super! De Rockies (uit Denver) tegen de LA…… ???? En nee dat geloof je misschien niet, maar alle supporters zitten door elkaar en de sfeer is super vriendelijk en gezellig! I’m loving it!! Een super avondje!
Zondag zijn we naar The Colorado Draegenboat Festival geweest! Echt tof! De Aziatische gemeenschap uit Denver heeft dan allerlei standjes staan met info over bepaalde Aziatische landen, zo ook De Filepijnen! WOEHOE! Ik heb er zin in! Maar ze hadden ook allerlei eet standjes staan enzo! En natuurlijk draaide deze dag om de races! Boten met de vorm van een drakenkop roeide tegen elkaar en wie als eerste een vlag uit een drijvende standaard trok had gewonnen! Erg leuk om te zien allemaal!

Maandag de dag van de nieuwe locatie! Super! Het theater waar we vrijdag ons eerste optreden hebben! Echt tof om nu eens echt op het podium te staan! Maar eerst moest alles opgebouwd worden! Dus daar zijn we de hele morgen met een flinke ploeg mee bezig geweest! Maar nu staat het er ook echt! TOF DUS! Gelukkig was maandag een kort dagje! Van 8:00 tot 17:30 uur…de rest van de week is iets langer! (dinsdag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur! En vrijdag en zaterdag zelfs tot 00:00 uur! WOEHOE!) En wij (Cast B) vertrekken zondag richting Tucson! Dus om half 8 aanwezig zijn! PFFFF En jullie maar denken dat ik vakantie aan t vieren ben! Think again! Nu slapen!!! Morgen weer een lange dag!

Dikke XXXX

PS Okey inmiddels is het alweer woensdag! Het bovenstaande heb ik gisteren geschreven! Uhm ja, een aparte dag vandaag! We hadden onze dress-rehursal. Woehoe het was echt super! Bijna alles ging goed! Dus we zijn er bijna klaar voor! Vrijdag is de echte grote dag! Maar toen we klaar waren (we waren iets vroeger dan verwacht) hadden we een kleine party met Cast B & C. Oftewel PARTY ON STAGE!! Echt lachuh! Maar toen het tijd was om te gaan kregen we nieuws te horen wat echt een enorme domper op deze avond is! Misschien hebben jullie het nieuws al gehoord over het instorten van een brug in Minnesotta USA?? (Nu op het moment dat ik dit aan het typen ben zijn er 6 doden en verwachten ze dat er zeker 50 auto’s in het water liggen, oftewel tel er nog eens zeker 50 personen bij op!) Maar we hebben dus 7 personen in beide casts zitten (waaronder mijn roommate Netta) die nu helemaal in de stress zitten aangezien ze van bepaalde familieleden nog niets gehoord hebben! Mooi Kl*t* dus!

En inmiddels is het alweer donderdag! Ja dat krijg je als je geen tijd hebt om t op internet te zetten! Ja gister was een aparte dag, maar goed! Wat ik van alle Minnesotans heb vernomen zijn alle families ongedeerd, vrienden is voor sommige nog een vraag. Maar goed! Even wat leuks!

We hebben vandaag de kans gehad om onze merchandise spullen voor de show te kopen! Ja ik ben weer een pet, 2 T-shirts en een Castpicture rijker! (Jammer dat ik de foto niet digitaal heb! Of mag in-scannen) Helaas you guys…nu moeten jullie wel allemaal naar de show komen!

Owja By The Way! Als we in Nederland zijn dan mag je evt. een dagje meelopen als gast! Echt super leuk, een kijkje in de UWP Keuken!! Hahahaha! Dus als je tijd hebt??!! Bovendien (en ik weet dat een aantal van jullie al het een en ander hebben aangeboden) ALLE (goede) publiciteit is welkom, dus heb jij contact met de krant (Brabants Dagblad??, Spits, Metro??) OF met RTL4 bijvoorbeeld (naoom ;) ) Let me know wat je evt. kan doen, dan kan ik dat zeg maar inplannen en kortsluiten met de staffmemembers!

Nu echt een dikke XXXXXXXXX See Ya!

• 03 Augustus 2007 - 09:09

Linda:

Hey Meissie! Klinkt allemaal weer erg goed!

Tuurlijk geef ik het aan de leukste krant van Brabant door! Dat had ik al gedaan, maar zou jij of ik nou nog eens contact opnemen? weet het niet meer.... zal ik deze site anders doorgeven? Hey maar fijn dat alles goed is met de families van je castgenoten, pfoe wat een dag, kan ik me bijna niet voorstellen!

Ben zooo benieuwd naar de show!

Ik wil ook zo'n roze pet!!!!

Veel plezier nog,

Kus Linda

• 03 Augustus 2007 - 09:09

Riky (mama Van Linda:

Suzanne,

Veel plezier daar en geniet ervan!

groetjes Riky

• 03 Augustus 2007 - 13:41

Chantal:

Ola!
    Ik weet zeker dat je ook kippenvel krijgt als ik ga zingen... haha!
    Nog een weekje vakantie en dan mag ik weer voor de klas. Wat vliegt die tijd toch voorbij!!
    Dikke kus

• 03 Augustus 2007 - 16:27

Ilse:

Hello,

Echt zoooo leuk om dit allemaal te lezen. Goed van je dat elke week een verslag geeft!! volhouden!

Gaat echt super snel.. maar kan nog wel wat sneller, dan is het zo oktober ;)!!

helaas geen contacten bij een krant of tv, maar kom zelf wel.....

Mag je al iets zeggen over jou rol in het stuk? Ben benieuwd

Succes komende week en zie uit naar je gebeurtenissen.

Dikke knuffel
    xxx

• 03 Augustus 2007 - 16:33

Teun:

Zozo Suus, het gaat jou allemaal goed af daaro! Een Crib van een huis, geweldige collega's/vrienden, zangers om van te huilen en een hoop plezier. Mooi dat je op deze manier veel van een andere wereld ziet, i'm sure that you're lovng it!!

Wauw, ik ben onder de indruk, jij hebt t goed voor elkaar en je verhalen zijn heel zeer entousiast.

Ik meel nog wel, na mijn wkndje Finland (ff naar een zangeres kijken die je van je tenen tot aan je nek kippenvel bezorgt)!

Dikke XXX back,

Your sincerely,

Teun

• 06 Augustus 2007 - 13:52

Lieke H:

Suuske!! Super tof allemaal! Mocht een zangcarriere niet voor je weg gelegd zijn, kun je altijd nog schrijfster worden hahaha! Mijn leventje lijkt wel gigantisch saai zo... Ik kom zeker kijken naar je show! Gelukkig dat het allemaal goed gaat met die families van je castleden, moet er niet aan denken hoe het anders met jullie mooie avontuur afgelopen zou zijn! Veel plezier nog en genieten meissie! xx

• 09 Augustus 2007 - 20:37

Fandk@idcomm.com:

Did you lose your memory stick. We found one downstairs