Nog een paar dagies!
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
01 Juli 2007 | Nederland, Veghel
Nog een paar dagies en dan is het zo ver! Vrijdag vertrek ik naar Brussel en ik vlieg zaterdagochtend richting Denver Colorado! AAAAAAAA Dan gaat t echt gebeuren! Inmiddels weet ik nog steeds niet waar de reis precies heen gaat, dat beslissen ze in Denver.
Een aantal van jullie weten dat ik de afgelopen weken makelaartje heb gespeeld bij Heus & van Casteren (Ja...oud collega's ik maak zelfs nu nog reclame voor jullie ;) ) Maar doordat ik deze weken heb gewerkt is het voorbereiden van mijn trip een beetje op een laag pitje beland....druk druk druk dus de komende week!
Ene vanmiddag was ik op het terras te vinden, maar dat weten jullie schijnbaar allemaal hahahah! ...thanxxx Lin en Ilse...dit was het begin van een goede voorbereiding!....Nou ja van veel afscheid nemen ;) Het was erg gezellig Girly's!
Zo genoeg gekletst voor vandaag! Ik ga zeker proberen om elke week een berichtje te posten .... Maar nu eerst voorbereiden...beetje lalala oefeningen doen..ik wil natuurlijk niet voor L*L staan op t podium als jullie allemaal komen kijken ;)
Dikke kus!
02 Juli 2007 - 06:19
Linda:
Ohhhh Suus, ik ga je zo missen! Zit hier nu op mijn werk en wordt al een beetje verdrietig....
Gisteren was heel gezellig! Ik kijk alweer uit naar woensdag en donderdag, afscheid nemen in 3x! hahahaha (dat was lachen met kiespijn.....)
Zie je snel weer!
Dikke kus Linda -
02 Juli 2007 - 06:29
Tineke:
Hey suus, het was inderdaad gezellig gisteren! Misschien zie ik je donderdag nog even, ik bel je in ieder geval nog,
Liefs Tineke -
02 Juli 2007 - 06:51
Sarah:
snik snik... gelukkig zie ik je binnen een uurtje of 3..
zeg, suuske, je doet het wel goed! nog niet weg en al berichten! We kennen het anders he. (je weet wel)
xxxxxx -
02 Juli 2007 - 07:33
Antje:
Susie,
Nou kan ik ook niet meer zwaaien als ik bij Heus & van Casteren langs loop! Dit gaat Mees ook missen!
Ik zie je donderdag misschien nog!
Kus, Antje. -
02 Juli 2007 - 08:02
Anne:
Hey Suus
Ik kon er helaas niet bij zijn op dat Veghelse terras, moest werken. Maar ik wens je alvast een hele goede reis! Geniet ervan. En voor nu succes met je voorbereidingen.
dikke kus Anne -
02 Juli 2007 - 08:55
Ellen:
He Suus,
Ik kon er helaas niet bij zijn gister.. Maar ik wil je heel veel plezier en succes wensen en ik zie je vast nog wel voordat je gaat!
Enjoy it!
Dikke x -
02 Juli 2007 - 18:27
Ilse:
Vind het maar niks om je zoooo lang te moeten missen...
Gelukkig zien we elkaar woensdag nog, doen we het nog even dunnetjes over!!
Fijn om te horen dat iedereen het zondag gezellig vond, sluit me daar helemaal bij aan!
Succes met alle voorbereidingen, enne... vergeet je kussensloop niet!
Dikke kus! -
09 Juli 2007 - 18:03
Lieke H:
Suus!! Ben je goed aangekomen in Denver? Weet je inmiddels je reisschema al? Laat maar snel iets van je horen.... zelfs mijn ouders zijn benieuwd naar je verhalen :-) Succes en geniet ervan he!!
xx